De toegevoegde waarde van dromen en doelen

De toegevoegde waarde van dromen en doelen

24 februari 2021 Doelen Motivatie 0

Het is belangrijk om doelen en dromen te hebben. Hierdoor word jij gemotiveerd voor wat jij vandaag de dag doet. Jouw dromen kunnen soms in de doofpot raken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien word je afgeleid door externe factoren (actueel is de Corona crisis en de negativiteit daarom heen), misschien heb je op het moment minder zelfvertrouwen of heb je iets meegemaakt waardoor jij anders in het leven staat. Het kan allemaal. Waar het om draait is dat jij nagaat bij wie jij bent en wat jouw dromen zijn. Als jij jouw dromen laat opbloeien, bloei jij op.

 

“Reignite your dreams”

 

Zonder dromen raak je al snel gedemotiveerd. Dromen bieden perspectief. Door aan de slag te gaan met jouw dromen zal je gedreven worden om elke dag te werken aan de toekomst die jij voor ogen hebt. Door je dromen om te zetten in doelen, worden deze meer tastbaar. Door doelen te stellen creëer jij een concreet pad naar de droom die jij hebt.

 

“Jouw dromen, jouw doelen, jouw regels”

 

Ga eens na welke dromen jij nou echt hebt. En vraag je zelf af of je al concrete doelen hebt gesteld voor deze dromen. Wees vooral niet bang om groot te denken. De grootste blokkade die men tegenkomt in het achterna gaan van dromen en het bereiken van doelen is klein denken. Vaak voortkomend uit onzekerheid of een niet stimulerende omgeving. Maar dit zijn jouw dromen, jouw doelen en dus jouw regels.

Als jij voor een werkwijze kiest die bij jou past om jouw doelen te behalen, zal jij jouw dromen waarmaken. Maar hoe pak je dit het best aan? Een loopbaancoach kan jou hierin begeleiden. Bij Student effect gaan wij echt aan de slag met jouw persoonlijke- en professionele groei. Bij Student effect kan jij werken aan de dromen die jij hebt door begeleiding met een werkwijze die bij jou past.

 

Benieuwd hoe jij zowel professioneel- en persoonlijk kan groeien? Vul het contactformulier hier in voor een vrijblijvende kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *