Over mij

Hi, ik ben Iris Sloof! 

Ik ben founder van Student effect en ik ga graag samen met jou aan de slag om jouw potentieel te bereiken.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Iris Sloof, woon achtend in het mooie Amsterdam en ondernemer. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in mijn werk als recruiter en werk in de sales. In dit werk heb ik geleerd om altijd het beste uit mijzelf te halen. Het drijf mij om continue progressie te zijn in mijn loopbaan en die van een ander.

Ik ben al heel vroeg in mijn leven zelfstandig geworden en mede daardoor ben ik enorm gemotiveerd om hard te werken. Dit heeft mij dan ook gebracht tot waar ik nu sta. 

Ik beschrijf mijzelf als een introvert en ben altijd sterk geïnteresseerd in de medemens. Motivatie, persoonlijke ontwikkeling en dingen buiten mijn comfort zone doen zijn onderwerpen waar ik mij graag mee bezig houd.

Ik geloof in de eigen kracht van iemand. Ervan uitgaan dan iemand het in zich heeft om het beste in hem- of haarzelf naar boven te halen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn toegankelijkheid, flexibiliteit en vooruitstrevendheid.

Mocht je meer over mij willen weten of heb je ergens een vraag over, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

– Iris Sloof

Wat mensen over Iris zeggen

Iris is een speciale vriendin voor mij. Toen ik Iris leerde kennen voelde ik direct dat ze een heel goed persoon is, vooral toen ik begon over met professionele leven. Ze is een goede luisteraar. Ik vertelde haar een keer dat ik niet meer gemotiveerd was over mijn passie: voetbal. En ook vertelde ik haar allerlei persoonlijke informatie. De manier waarop Iris mij toen hielp veranderde alles. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Door haar postitieve en motiverende woorden ben ik dan ook weer gaan voetballen. Het voelde zó goed. Ik had echt al mijn motivatie en plezier weer terug. 


Iris brengt zoveel motivatie en positiviteit in je leven, zo iemand moet eigenlijk iedereen in zijn of haar leven hebben.

Youssef
student Sportmanagement
Université Paris Nanterre

Iris is een heel sociaal en waardevol persoon. Toen ik haar leerde kennen stok ze gelijk al veel moeite in het geven van positieve energie aan mij toen ik haar liet weten even een beetje vast te zitten met de marketing van mijn muziekbedrijf. Ook al kenden we elkaar al net, ik had gelijk door dat dit een positieve boost zou geven aan mijn complete mindset. Soms heb je slechts een aantal mooie woorden nodig om weer even vooruit te kunnen met je doel en dit heeft Iris mij zeker gegeven.


Ik kan daarnaast altijd bij haar terecht voor advies over uiteenlopende dingen. Het gaat niet zozeer om waarvoor je de motivatie nodig hebt, want Iris is heel flexibel en ruimdenkend en kan zich goed verplaatsen in jou! Ik ben erg blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

Daan
student muziekwetenschappen UvA,
producer & dj

Sinds kort ben ik via social-media in contact gekomen met Iris. Door onze gemeenschappelijke passie voor dezelfde muziek klikte het al meteen vanaf het begin vrij goed. De connectie verliep spontaan en werd na verloop van tijd steeds leuker.

Na vele gezellige gesprekken, leek het me leuk om Iris eindelijk eens te ontmoeten. Al gelijk merkte ik dat ze me op mijn gemak stelde, waardoor de gesprekken persoonlijker werden en meer betekenis kregen. Je durfde de kritische vragen te stellen om hiermee dieper te graven tot de betekenis van mijn keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt in mijn studiekeuzetraject. Je verbaasde me hiermee op een positieve manier.

Dit soort connecties maak je niet vaak in het hectische leven. Die moet je koesteren. Ze is bereidt om voor je klaar te staan wanneer je die behoefte voelt. Met haar vriendelijke persoonlijkheid, open en rustige houding, medeleven en haar ondernemend karakter heb ik eigenlijk alleen maar respect voor haar gekregen in korte tijd.

Iemand die je leven verbeterd, is onbetaalbaar. En dat heeft Iris bij mij gedaan!
Je maakt de wereld een stukje mooier, zelfs in deze donkere tijd.

Niels
student finance & control,
secretaris SV Imperia

Ik ken Iris als mijn teammanager van mijn huidige bijbaan. Al snel viel het mij op hoe gedreven en ambitieus zij is. Iris is iemand die het beste in jou naar boven haalt en waar ik van kan blijven leren.

Wat er uit springt is haar open persoonlijkheid en kijk op de wereld. Ik kwam bij Iris, omdat ik het soms lastig vind om beslissingen te maken die van invloed zijn op mijn toekomst. Ik zat destijds in mijn zoveelste tussenjaar na weer een studie te zijn begonnen die uiteindelijk toch niet voor mij weggelegd bleek te zijn.

Het is dan soms stressvol om te zien dat je vriendinnen bijvoorbeeld inmiddels alweer bijna gaan afstuderen terwijl jij nog moet beginnen met het zoeken naar een nieuwe studie. Al helemaal in een maatschappij waarin hokjesdenken en het gevoel hebben te moeten presteren trending zijn. Iris overtuigde mij dat je je eigen levensloop nooit mag vergelijken met die van een ander. Maar ook dat je bepaalde valkuilen kunt omzetten in een kracht.

Dankzij Iris heb ik mijn obstakels vanuit een ander perspectief leren belichten en kan ik nu met volle moed aan een nieuwe studie beginnen!

Liv
Student HRM Hogeschool van Amsterdam

Neem contact met ons op!
Voel je vrij om ons te contacten voor meer informatie.

Alle vragen/suggesties zijn welkom!