Over mij

Hi, ik ben Iris Sloof! 

Ik ben de founder van het bedrijf Student effect. Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik zal mezelf dan ook even aan je voorstellen.

Mijn naam is dus Iris Sloof, woon achtend in het mooie Amsterdam en founder van het bedrijf Student effect. Qua werk heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in mijn werk als recruiter en werk in de sales. In dit werk werd ik gemotiveerd om altijd het beste uit mezelf te halen. Het drijft mij om continue progressie te zien in mijn loopbaan.

Ik ben al heel vroeg in mijn leven zelfstandig geworden en mede daardoor ben ik een zeer gemotiveerd persoon die ervan houdt om hard te werken. Dit heeft mij dan ook gebracht tot waar ik nu sta. 

Ik beschrijf mezelf als introvert en ik ben altijd sterk geïnteresseerd in de medemens. Motivatie, persoonlijke ontwikkelingen en dingen buiten mijn comfortzone doen zijn onderwerpen waar ik mij graag mee bezig houd.

Ik geloof in het eigen kunnen van iemand. Je zal mij dan ook vaak: “it’s all about behaviour’”, horen zeggen. Jouw eigen gedrag bepaalt namelijk waar je uiteindelijk terecht komt. Ik kan je de tools aanreiken en je motiveren en inspireren om jouw potentieel te bereiken, maar je moet het uiteindelijk zelf doen. Ik vind het daarnaast belangrijk om per persoon te kijken hoe universele wetenschap een mogelijkheid kan bieden in jouw proces. Mijn personal mentorship kenmerkt zich door mijn toegankelijkheid, flexibiliteit en vooruitstrevendheid.

Mocht je meer over mij willen weten of heb je ergens een vraag over, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

– Iris Sloof

Wat mensen over Iris zeggen

Iris is een speciale vriendin voor mij. Toen ik Iris leerde kennen voelde ik direct dat ze een heel goed persoon is, vooral toen ik begon over met professionele leven. Ze is een goede luisteraar. Ik vertelde haar een keer dat ik niet meer gemotiveerd was over mijn passie: voetbal. En ook vertelde ik haar allerlei persoonlijke informatie. De manier waarop Iris mij toen hielp veranderde alles. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Door haar postitieve en motiverende woorden ben ik dan ook weer gaan voetballen. Het voelde zó goed. Ik had echt al mijn motivatie en plezier weer terug. 


Iris brengt zoveel motivatie en positiviteit in je leven, zo iemand moet eigenlijk iedereen in zijn of haar leven hebben.

Youssef
student Sportmanagement
Université Paris Nanterre

Iris is een heel sociaal en waardevol persoon. Toen ik haar leerde kennen stok ze gelijk al veel moeite in het geven van positieve energie aan mij toen ik haar liet weten even een beetje vast te zitten met de marketing van mijn muziekbedrijf. Ook al kenden we elkaar al net, ik had gelijk door dat dit een positieve boost zou geven aan mijn complete mindset. Soms heb je slechts een aantal mooie woorden nodig om weer even vooruit te kunnen met je doel en dit heeft Iris mij zeker gegeven.


Ik kan daarnaast altijd bij haar terecht voor advies over uiteenlopende dingen. Het gaat niet zozeer om waarvoor je de motivatie nodig hebt, want Iris is heel flexibel en ruimdenkend en kan zich goed verplaatsen in jou! Ik ben erg blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

Daan
student muziekwetenschappen UvA,
producer & dj

Sinds kort ben ik via social-media in contact gekomen met Iris. Door onze gemeenschappelijke passie voor dezelfde muziek klikte het al meteen vanaf het begin vrij goed. De connectie verliep spontaan en werd na verloop van tijd steeds leuker.

Na vele gezellige gesprekken, leek het me leuk om Iris eindelijk eens te ontmoeten. Al gelijk merkte ik dat ze me op mijn gemak stelde, waardoor de gesprekken persoonlijker werden en meer betekenis kregen. Je durfde de kritische vragen te stellen om hiermee dieper te graven tot de betekenis van mijn keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt in mijn studiekeuzetraject. Je verbaasde me hiermee op een positieve manier.

Dit soort connecties maak je niet vaak in het hectische leven. Die moet je koesteren. Ze is bereidt om voor je klaar te staan wanneer je die behoefte voelt. Met haar vriendelijke persoonlijkheid, open en rustige houding, medeleven en haar ondernemend karakter heb ik eigenlijk alleen maar respect voor haar gekregen in korte tijd.

Iemand die je leven verbeterd, is onbetaalbaar. En dat heeft Iris bij mij gedaan!
Je maakt de wereld een stukje mooier, zelfs in deze donkere tijd.

Niels
student finance & control,
secretaris SV Imperia

Neem contact met ons op!
Voel je vrij om ons te contacten voor meer informatie.

Alle vragen/suggesties zijn welkom!

Neem contact op