CV / LinkedIn opmaak

“It’s the will not the skill”

Een cv ofwel een curriculum vitae is belangrijk om op orde te hebben. Waarom? Jouw cv is jouw persoonlijke visitekaartje. Je cv bepaalt dan ook de eerste indruk van jou bij bijvoorbeeld jouw nieuwe werkgever. Met de vormgeving en inhoud van je cv kun je dan ook zelf bepalen wat jij wilt uitstralen.

Iris Sloof (founder van Student effect) heeft inmiddels veel ervaring binnen de recruitment wereld en weet als geen ander hoe recruiters een cv of een LinkedIn profiel graag willen zien. Met welke woorden op jouw profiel zorg je er bijvoorbeeld voor dat je beter gevonden wordt door de juiste mensen? Of wat zegt je profielfoto over jou?

Mocht je een nieuwe cv nodig hebben of wil je dat we samen gaan kijken naar jouw LinkedIn profiel? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we aan de slag zodat jouw cv en/of LinkedIn profiel uit gaat stralen wie jij als persoon bent en welke wensen jij hebt op het gebied van stages, bijbanen of werk.

Ga naar tarieven

Uiteraard is het op orde brengen van jouw cv of LinkedIn profiel ook te combineren met het schrijven van een motivatie- of sollicitatie brief óf met een van onze andere diensten.

Voel je vrij om ons te contacten voor meer informatie.

neem contact met ons op