Hulp bij studiekeuze

“You are the most valuable investment you will ever make”

Beginnen met studeren. Het is een spannende en belangrijke stap voor jouw toekomst. Of je nou nog bezig bent met het behalen van je diploma, je een negatief bindend studie advies hebt gehad, je van studie wilt wisselen of je nóg een studie wilt doen, wij helpen je graag bij het maken van jouw studiekeuze.

Onze hulp bij jouw studiekeuze is meer dan een simpele online studiekeuzecheck. Het zijn geen eindeloze vragenlijsten die je moet invullen, want wij werken met persoonlijke gesprekken waarbij het ons voornaamste doel is om jouw drijfveren vinden. Er wordt niet alleen gekeken naar jouw kwaliteiten maar ook echt naar jou als persoon. Je kunt namelijk bepaalde kwaliteiten bevatten maar misschien is de studierichting die jij voor ogen hebt uiteindelijk helemaal niks voor jou. Ook hier ga je achter komen doormiddel van onze hulp bij jouw studiekeuze. Ons advies is uitgebreid, volledig en vooral heel persoonlijk.

Mocht je zelf in de knoop liggen met het maken van jouw studiekeuze of ken je iemand die het hier lastig mee heeft, voel je vrij om contact met ons opnemen. En aan alle ouders: voor jullie is het ook spannend dat jullie kind straks gaat studeren. Jullie kunnen dan ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of een uitgebreid advies. 

Ga naar tarieven

Is er iets onduidelijk of wil je weten wat Student effect voor jou kan betekenen? Contact ons! 

Contact ons