Leren netwerken

“Networking is not collecting contacts. Networking is about planting relationships” 

Netwerken gaat tegenwoordig veel verder dan het leggen van contacten op de werkvloer, een feestje, een beurs of een congres. Hiervan kunnen we LinkedIn als het grootste en meest gebruikte kanaal benoemen. LinkedIn is hét kanaal om je netwerk te verbreden. LinkedIn kan een hele handig tool zijn om een bijbaan, een stage of zelfs een fulltime job te vinden. En mocht je de droom hebben om zelf te gaan ondernemen dan is het opbouwen van een netwerk ook cruciaal. Mocht je zelf bijvoorbeeld de expertise hebben over techniek en je wilt hier een bedrijf in beginnen maar je hebt geen idee hoe je een website moet bouwen, dan is het fijn om iemand in je netwerk te hebben die dat wel kan.

Wanneer je alleen omgaat met mensen in jouw eigen sociale kring ontwikkel je een eenzijdige kant van bepaalde onderwerpen. Nieuwe mensen brengen nieuwe inzichten en ervaringen in je leven. Door te netwerken leer je de wereld om je heen beter kennen en daarbij leer je mensen beter te begrijpen en dat is heel belangrijk voor jouw toekomst en ontwikkeling.

Maar hoe word je beter in netwerken? Misschien ben je wat meer introvert en vind je het lastig om nieuwe contacten te leggen? Neem contact met ons op zodat wij jou kunnen leren hoe je écht kunt netwerken.

Ga naar tarieven

Uiteraard kun je onze dienst ‘netwerken’ combineren met een van onze andere diensten. 

Voel je vrij om ons te contacten voor meer informatie.

Neem contact met ons op!