Stage oriëntatie

“Everything you do now is for your future”

Bij een stage ontwikkel je je in het werkveld, je ontwikkelt je als persoon, je leert nieuwe mensen kennen en je leert hoe je de theorie van jouw studie kunt toepassen in de praktijk.
Een stage vinden die goed bij jou en jouw wensen en behoeften past is dan ook essentieel. Onze tip is dan ook: begin op tijd met het zoeken van een stage. Op die manier heb je veel keuzemogelijkheden en heb je langer de tijd om jezelf te oriënteren.


Ben je te laat begonnen met het zoeken van een meewerk- of afstudeerstage of kun je gewoon echt geen stage vinden die bij jou past? Iris Sloof van Student effect kan niet wachten om jou hierbij te helpen.


Uiteraard wordt er rekening gehouden met de eisen vanuit jouw opleiding. Dit zal allemaal worden besproken tijdens onze gesprekken. Op die manier zullen we samen een stage vinden die aansluit op jouw persoonlijke wensen en leerdoelen. Een stage die bij jou past en een stage die uniek is.

Ga naar tarieven

Het oriënteren van een stage kun je uiteraard ook combineren met een van onze andere diensten. Voel je vrij om ons te contacten voor meer informatie. 

Contact ons!